Cart

Metal Penis Rings

När du använder penisringar i metall är det viktigt att först veta vilken storlek du behöver (se beskrivning nedanför produkterna). En penisring i metall sätter du längst in mot kroppen runt både penis och pung. Eftersom dessa ringar inte är flexibla gäller det att du trär på dem i slakt tillstånd, först över pungen och därefter trycker du igenom penis. När du lärt dig tekniken kommer du belönas med ett tungt, hårt stånd som varar i evigheter. Nedan listar vi ett stort sortiment av penisringar i metall.

Color

Material

Size

Water resistant

Vibrations

Diameter - Cock Ring

Diameter

Length

Manufacturer

Penisringar i metall

Penisringar i metall är inte elastiska som andra penisringar. Därför är det viktigt att veta vilken storlek du behöver för just dig och din penisstorlek. När man pratar om storleken på penisringar syftar detta på innerdiametern av penisringarna. Oftast kommer penisringar i metall i fyra olika innerdiametrar. Det är 40 mm, 45 mm, 50 mm och 55 mm. Dessa är standard, men det kan även förekomma andra storlekar. 

 

penisring metall

Hur vet jag vilken storlek penisring jag ska ha?

För att räkna ut vilken storlek som passar just dig måste du först mäta ut din diameter på din penis. Därefter väljer du en penisring i metall som är närmast din penisdiameter. Skulle du vara osäker avrundar du uppåt. 

Gör såhär:

1. Arbeta upp ett stånd

2. Ta ett måttband och mät runt basen av din erigerade penis (inkludera pungen). Har du inget måttband kan du hålla ett snöre runt penis och pung och markera där snöret möter sig själv. Nu har du mätt omkretsen runt penis och pung.

3. För att räkna ut din diameter måste du ta din omkrets dividerat med pi. (pi ≈ 3,14)

Exempel: Din omkrets är 15 cm. För att räkna ut diameter dividerar vi omkretsen med pi (15 / 3,14 = 4,78 cm). 

4. Välj en penisring i metall som är närmast din diameter.

The product has been added to your cart