Cart

Nipple Clamps

För många är brösten och särskilt bröstvårtorna mycket erogena zoner. Därför är bröstvårtsklämmor verkligen det perfekta tillbehöret för människor som älskar att leka med tuttarna och bröstvårtorna. Kika gärna igenom vårat underbara och breda sortiment där du finner Bröstklämmor för nybörjare och mer erfarna busfrön. Vi har Nipple Clamps med vackra stenar, klämmor med snygga fjädrar, klämmor med sköna tofsar och mycket mer. De flesta av våra klämmor går även att använda som klitorisklämmor!

Color

Volume

Material

Water resistant

Vibrations

Diameter

Length

Battery type

Manufacturer

36 of 40 products

Trycket från klämmor på bröstvårtorna gör många extra kåta!

Älskar du nipple play? Eller finner du smärta upphetsande? Klämmor är en sexleksaker som du sätter på dina bröstvårtor eller på en annan kroppsdel för att åsamka smärta. Smärta är hos många en stor sexuell frigörelse och klämmor används ofta som en vuxenleksaker i många människors vardagliga sexliv. Klämmor är för många också en sexig accessoar samtidigt som det medför njutning genom att utsätta kroppens mest erogena zoner, till exempel bröstvårtorna, för tryck. Det finns klämmor med allt från fjädrar till blänkande stenar och blanka kedjor som utsmyckar din nakna kropp. 

Är du en utövare av bondage & BDSM är klämmor en utmärkt sexleksak för att skapa nya fomer av dominans. På Vuxenkul har vi ett stort urval av diverse klämmor och du beställer enkelt och smidigt med diskret och blixtsnabb leverans! 

 

Klitorisklämmor går att använda på flera kroppsdelar

Oftast används klämmor på bröstvårtorna, men sexklämmor går att använda för att stimulera eller utsättra tryck på andra kroppsdelar. Till exempel kan du nypa fast dina klämmor på pungen eller mellangården under en het stund av bondage och edging. Man kan även använda dem som klitorisklämma för klämma åt klitoris och öka känsligheten. Då placerar man den försiktigt runt klitoris och justerar trycket efter önskad känsla för att förhöja sexuell den sexuella njutningen.

 

Klämmor med varierande tryck för olika intensiteter

På Vuxenkul har vi en stor variation av klämmor i olika material, funktioner och tryck. Trycket från en bröstklämma kan variera från lågt till starkt trycks som orsakar smärta. En smärta som väldigt många upplever som stimulerande och upphetsande. Det finns bröstvårtsklämmor som låter dig variera mängen tryck de utsätter. Dessa är perfekta för både nybörjare och avancerade BDSM-utövare då du kan anpassa trycket efter din lust. 

 

Vibrerande nypor på bröstvårtan ger extra stimulering

En del bröstklämmor är uttrustade med små vibratorer. Dessa klämmor sänder kittlande vibrationer från klämman genom kroppen och ger ett extra lager av intensiv stimulering oavsett var de sitter!

Vibrerande sexnypor kan ibland nypas fast på fingret och förvandlas till en väldigt populära sexleksaker för par i form av tillfälliga fingervibratorer!

 

Ge en erotisk massage med inslag av BDSM.

BDSM-lekar behöver inte alltid ha en hög energi eller ett högt tempo. Många gånger har Bondage och BDSM inslag från tantrisk filosofi. Istället ligger då fokus i att känna fritt, befinna sig i nuet, uppleva och reagera fritt och utan fördomar med din partner. Man kan med ge massage en touch av BDSM som inte bara är intimt och relationsskapande - utan som också är perfekt för nybörjare!

Tänd och förbered ett massageljus att använda som massageolja. Bind fast din partner i en bekvän liggande postition i sägen, soffan eller i en sexmöbel såsom en sexgunga med rep för bondage eller handklovor. Detta kommer frihetsberöra din partner och tvinga hen att överlämna sig till dig. Använd en ögonbindel eller huva  för att blockera synen och göra de andra sinnena mer attenta, för nu börjar det!

Grunden för denna stund är en sensuell och avslappnande massage som samtidigt ska återuppäcka din partners sinnen. Massageoljeljus ger en härligt stinulerande och värmande känsla när den hälls över huden. Låt den rinna ver din partners kropp när du börjar din massage. Kombinera din massage med nafs på örat, bröstvårtor och smekningar över innerlåren. Var responsiv till din partner, smärta kan vara njutning, men det gäller att hitta den perfekta medelpunkten. 

När din partner är fullt överlåten till dig och njuter kan du sakta introducera nya element till er scen. För en isbit över din partners erogena zoner samtidigt som du använder en klitorisvibrator eller lösvagina för att stimulera könsorganet.

Även klämmor är perfekta här! Sätt klämor på olika erogena punkter och låt er erotiska massage blir en riktig sensorisk upplevelse som väcker alla era sinnen och lustar.

 

The product has been added to your cart