Cart

Lubricants & Better Sex

När lusten faller på kan det finnas en del tillbehör som du behöver för att kunna njuta till max. Vare sig du leker med sexleksaker eller en partner blir allt bättre med glidmedel! Hos oss kan du hitta ett fantastiskt och stort utbud på alla sorters glidmedel som passar för alla ändamål. Härnäst har vi kondomer som är A och O för säkert sex utan oro för sjukdomar eller oönskade graviditeter. Kika igenom denna viktiga kategori och finn även superba lustökande produkter och fördröjningsmedel m.m. Vi på Vuxenkul önskar alltid det bästa för dig och har därför jobbat ihop ett innehållsdigert och fylligt sortiment! 

Color

Effect

Volume

Flavor

Fragrance

Material

Diameter of condom

Size

Water resistant

Vibrations

Orifice

Diameter

Length

Battery type

Manufacturer

36 of 372 products

SKÖNT SEX = BRA SEX

Sex är typ det bästa som finns men ibland glömmer man bort allting runtomkring. Hur har man skönt sex? Vilka tillbehör behöver man? Det är just därför vi på Vuxenkul sammanställt denna kategori där vi samlar allt det där som du kan tänkas behöva för bättre sex. Glidmedel bör man alltid ha tillhands, en liten tub som får plats i innerfickan på jackan eller i behån. Begreppet "alltid redo" får en sanningsenlig mening när du bär med dig en lite flaska glid. Kondomer är ytterligare en sån grej som du alltid bör ha med dig ett par stycken av. Man kan ju aldrig veta när lusten faller på eller när den porriga stunden nalkas. Vi har gummi för alla stunder och alla ballar.

 

KOLLA BÄST FÖRE

OBS: glöm ej att kolla bäst före-datum för en gammal kondom är en oduglig kondom. Med lustökande krämer kan du kvickt få igång sexlusten om du behöver lite hjälp på traven och sen finns även fördröjningskrämer som kommer till din undsättning när du känner att utlösningen är lite sådär het på gröten. Oavsett vad du väljer ut från denna kategori så kan vi garantera att det kommer vara dig till lags i vått som torrt.

Ta gärna en kik i alla våra andra kategorier på Vuxenkul och samla ihop en störtskön korg!  

The product has been added to your cart