Cart

Elektrosex & E-Stim

Elektrosex är en sexuell aktivitet som skapar upphetsning och njutning med hjälp av elektriska impulser. För att uppnå detta så finns det olika redskap som är specialtillverkade just för elektrosex. I vårat utbud hittar du allt från elektroder till elektrodildoar och elektriska stavar perfekta Bondage & BDSM lekar. Det finns till och med elektriska handskar för den som verkligen vill lyxa till det. Kika igenom vårat fina sortiment och hitta de perfekta elektrosexprylarna för dig!   

Color

Volume

Material

Water resistant

Vibrations

Functions

Orifice

Diameter

Length

Battery type

Manufacturer

36 of 41 products

Vad är elektrosex?

I Electrosex, eller E-Stim (elektrisk stimulering) använder man sig av svaga elektriska impulser för sexuell stimulering. Med hjälp av en transformator kan du koppla elen till specifika sexleksaker som du hittar under denna kategorin. Det finns en mängd specialtillverkade sexleksaker för electrosex såsom elektroder, elektrodildoar, elektriska stavar och till och med elektriska handskar. Dessa produkter är vanligtvis utformade för att användas i sammanhang av erotiska lekar, inklusive BDSM och bondage.

Med hjälp av en transformator kan du reglera styrkan från att vara lätt stimulerande till intensiva stötar. Men du kan vara lugn, notera att elektrosex inte innebär farlig elektrisk stöt eller skada.

De elektriska impulserna skapar en njutning och en känsla av vibration som är oförglömlig och elektrosex kan användas för att massera och stimulera kroppens oregena zoner och kan även leda till intensica orgasmer. Elektrosex är en unik stimulering av erogena zoner som inte går att uppnå utan elektriska impulser. Impulserna masserar och stimulerar dina känsligaste delar enda till du når klimax. Det låter kanske avskräckande med elektricitet men låt det inte skrämma dig. Du kommer njuta som aldrig förr! 
 

En het BDSM-scen med Electrosex

Låt oss ta en närmare titt på hur en BDSM-scen med electrosex kan utspela sig, där dominans, underkastelse och elektrisk stimulering sammanflätas för att skapa en intensiv och erotisk upplevelse i fem enkla steg!

 

Steg 1 - Inledning:

Den som dominerar släpper in sin undergivna partner in i rummet och instruerar dem att klä av sig och lägga sig på sängen (Eller bondagebänken om ni har en). Den undergivna huvas och är helt naken och sårbar inför sin master.

 

Steg 2 - Förspel:

Den dominante börjar med en sensuell bindning, med rep eller handklovar, för att begränsa sin partners rörelsefrihet och öka deras känsla av undergivelse. Medan partnern är fastbunden, börjar dominanta med mjuk stimulering med fjädrar och piskrapp för att bygga upp deras förväntan.

 

Steg 3- Elektrosex:

Den dominanta har förberett några elektrosexleksaker, inklusive en elektroddildo och en elektrostav. Hen använder vattenbaserat glidmedel för att säkerställa en bra ledningsförmåga. Sedan kopplas E-Stim-transformaton på en låg inställning följt av införandet av elektroddildon i sin partner. Den undergivna känner de subtila elektriska impulserna som börjar pulsera i takt med deras hjärtslag. Denna milda e-stim skapar en ny och intensiv känsla av lust och upphetsning.

Den dominante kontrollerar graden av elektrisk stimulering genom att justera inställningarna på transformatorn. Hen varierar mellan att ge sin undergivna partner milda, pirrande sensationer och mer intensiva pulser av elektosex. Detta spel med intensiteten ökar den sexuella spänningen och gör att partnern är helt i den dominantes kontroll.

När den undergivne närmar sig klimax och den dominante beslutat att hen ska få komma, ökas intensiteten för att nå en intensiv orgasm av den elektriska stimulansen. Kom ihåg att elektrosex i BDSM-lekar, liksom alla BDSM-lekar, ska vara säkert, samtyckt och utföras med respekt för båda parters gränser och komfort.

 

Steg 4 - Eftervård:

Den dominante saktar ned elektrisk stimulans och kopplar sedan bort elektroden. Hen lossar försiktigt repen och handklovarna som håller sin partner fastbunden, samtidigt som hen smeker deras kropp med lätta beröringar för att hjälpa dem att slappna av. Medan de sitter tätt intill varandra, börjar de prata om upplevelsen. De diskuterar vad de båda kände och upplevde under leken, inklusive vad som fungerade bra och eventuella gränser som de utforskade. 

Kom ihåg att elektrosex i BDSM-lekar, liksom alla BDSM-lekar, ska vara säkert, samtyckt och utföras med respekt för båda parters gränser och komfort.

sexleksak electrosex

 

The product has been added to your cart