Cart

Handcuffs, Fluffy Handcuffs & more!

Köp handbojor och handklovar för ett spännande sexliv. Vill du utvecka sexlivet och börja med BDSM-lekar? Handbojor och andra fängeslleksaker är en sexig start på ett nytt bondagekapitel. Här hittar du rejäla handbojor som är låsbara med nyckel, till gulligare handbojor med sensuellt fluff på.

 

Color

Effect

Manufacturer

Volume

Material

Size

Water resistant

Vibrations

Diameter

Length

36 of 139 products

Handbojor/handklovar ger dig ett spännande sexliv!

Med handbojor kan ditt dirty mind bli verklighet. Att gilla att vara undergiven är inget att skämmas över. Att vara undergiven och låna kontrollen kan vara befriande och upphetsande, till den nivån att dina andra sinnen och känslor blir ännu starkare. Om man dessutom parar ihop sina handbojor med en ögonbindel kommer ni uppnå nya nivåer av klimax.

Handbojor och handfängsel är billiga och diskreta produkter som kan ge er en ny krydda till ert sexliv. De finns i många olika varianter och modeller. Egentligen är inte några bättre än andra utan vissa tilltalar bara mer. Det gäller att prova sig fram och hitta sin favorit. Alla våra modeller är hygieniska och lätta att tvätta. Samtliga modeller av handbojor och handfängsel är justerbara för bästa passform. Oavsett om du är erfaren eller nybörjare så kommer du garanterat att älska dessa produkter.

 

Hur fungerar handbojor/handklovar?

Handbojor kommer i många olika varianter och meterial. Allt från de mer bekväma handbojorna som är tillverkade av mjuka material såsom PU-läder och riktigt läder, till de populäraste handklovarna av metall. Kanske vill du rollspela som polis? Alla olika varianter fungerar på liknande sätt. En handboja består av två enheter som spänns runt dina handleder eller vrister. Emellan enheterna är en kedja som kopplar ihop dem. På så sätt begränsas din rörlighet när du bär dem. Du kan även koppla ena enheten till en handled, medan den andra kopplas till ett bastant föremål såsom sängkarmen. Drömmer du som många andra att bli fängslad med handbojor? Eller vill du fängsla din partner med handfängsel och låta din fantasi förföra hen med lustfyllda lekar? Då är det dags att slå till nu!

 

Är handbojor/handklovar säkert att använda?

Alla våra handbojor är säkra att använda, och vissa går att låsa. Dock går alla våra handbojor att brytas upp säkert med en spärr som sitter på handbojan. Även om de går att låsa, så är det alltså 100% säkert att bära våra handbojor då den som är fängslad kan få av dem själv via spärren. Det är inte gjort på ett ögonblick, men det är fullt möjligt att bryta sig loss. De handbojor som polisen använder sig av är olagliga att sälja i Sverige. Men låt inte det förstöra fantasin av att vara fängslad på riktigt!

The product has been added to your cart