Cart

Rabbit Dildos

De flesta med vagina har svårt att komma utan att stimulera klitoris och därför har rabbitvibratorn blivit mångas favorit. Dessa stimulerande vuxenleksaker med dubbla ändamål gör att du kan njuta av stimulerande penetration samtidigt och stimulerar klitoris. Idag hittar du rabbits med varierande funktionalitet, material och form. Vilken rabbit tar du med dig hem idag?

Color

Effect

Volume

Material

Water resistant

Vibrations

Functions

Orifice

Diameter

Length

Battery type

App-controlled

Manufacturer

36 of 77 products

Vad är en Rabbitvibrator?

Rabbitvibratorer är spännande vuxenleksaker som erbjuder kittlande dubbelstimulering. De är en vanlig favorit och en av våra bästsäljande sexleksaker. Med sin smarta förmåga att stimulera både klitoris och G-punkten, har rabbitvibratorer blivit ett måste i ditt sexleksakskit. Själva kroppen på en rabbitvibrator påminner mycket om en G-punktsvibrator. Den mjuka böjningen gör det busigt enkelt att trycka på G-punkten. Samtidigt sänder toppen surrande vibrationer och rotationer som stimulerar G-punkten. Under tiden gör kaninöronen det kaniner gör bäst – de juckar för all sin makt för att stimulera klitoris. Detta är ett steg längre än en dildo, detta är en uppgraderad vibrator för intensiv njutning!

 

Rabbitvibratorer med rörlig stav och pärlband

Rabbitvibratorer med rörlig stav och pärlband erbjuder en dynamisk och mångsidig upplevelse för användaren. Dessa leksaker kombinerar den klassiska rabbitvibratorns dubbla stimulans – klitoris och G-punkt – med extra rörelse och stimulering från roterande pärlband i staven. De inbäddade pärlbanden i staven rullar längs insidan av slidväggen och ger en omslutande och intensiv stimulans som känns djupt. Samtidigt roterar staven i en hypnotiserande virvel som strategiskt stimulerar G-punkten. Varje rotation är avsedd att väcka varje nerv i slidan för en omfattande njutning.

 

Pulserande och stötande rabbitvibratorer

Om inte funktionerna hittills inte varit tillräckligt för dig, så hittar du rabbitvibratorer med fler ess i rockärmen! Bland vårt utbud hittar du juckande rabbitvibratorer för automatisk penetration. Dessutom har många av våra rabbitvibratorer en rad olika vibrerande och pulserande funktioner du kan växla mellan med ett enkelt knapptryck. Appstyrda rabbitvibratorer tillåter dig att skapa egna pulsmönster och till och med låta din partner styra din leksak på distans!

 

Rabbitvibrator med Lufttryck

Nutid möter retro! Den mest banbrytande uppgraderingen för rabbitvibratorerna är implementeringen av en lufttrycksvibrator istället för den klassiska kaninen. Men de intensiva tryckvågorna vi lärt oss älska från Womanizer och Satisfyer kan du nu njuta av som aldrig förr. Med en enda hand kan du nu få djup G-punktspenetration medan klitorisstimulatorn suger på klitoris och simulerar oralsex för en ordentlig trekantsupplevelse!

 

Varför välja en Rabbitvibrator?

Den mest självklara anledningen att välja en rabbit är utan tvekan den otroliga variationen av stimulering de erbjuder i en och samma leksak. Avstängd kan den ersätta en stav, med vibrationerna har du plötsligt en händig G-punktvibrator och med kaninöronen en kittlande klitorisvibrator eller klitorisstimulator. Då du får flera leksaker för priset av en blir till och med den dyraste i vår kollektion en prisvärd sexleksak.

 

Så använder du din Rabbit

Vibratorerna är väldigt enkla att använda. Då olika sexleksaker kan ha lite olika funktionalitet och rekommendationer är det alltid bäst att läsa bruksanvisningen innan man använder produkten. I regel har de en inbyggd kontrollpanel där man kan ändra hastighet, rotation och styrka på sexleksakens olika motorer. Vi rekommenderar att man börjar med lite vattenbaserat glidmedel och låter toppen på vibratorn stimulera blygdläpparna. Antingen direkt med staven eller med stavens vibrationer. När du känner att din kropp kallar på leksaken och du suktar efter penetration, kan du sakta föra in staven djupare in i dig och känna hur den fyller upp. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta med alla tänkbara funktioner och rörelser.

 

Underhåll och rengöring av din Rabbitvibrator

När du är klar är det viktigt att du rengör din sexleksak så den inte missfärgas eller skadas. En dåligt underhållen sexleksak kan inte bara skadas i form av utseende och funktion, utan kan vara skadlig för kroppen. Bakterier och svamp trivs i små mikroskopiska sprickor som skapas i materialet när det slits. Därför bör du alltid tvätta dina sexleksaker med en mild tvål, helst avsedd för sexleksaker, och spraya på ett desinficerande leksaksrengöringsmedel. Detta säkerställer att eventuella bakterier dödas. Avslutningsvis kan ett återställande puder återställa materialets naturliga känsla och torka ut produkten helt så att inte svamp eller bakterier tar fäste.

 

Så kombinerar du med andra sexleksaker!

Den intensiva och dubbla stimuleringen från rabbitdildos gör dem väldigt spännande att använda under bondage! Sätt din bindning på prov: kommer repen att orka när din bundna partner vrider sig i extas medan du för in rabbiten i hen med ena handen och ger ett piskrapp på skinkorna med den andra?

Föredrar du erotik före BDSM? Rabbitvibratorer är den perfekta badkompisen för ett erotiskt bad med ett glas vin, levande ljus och en lustökande spray feromonparfym. Låt kaninen ta ett dopp in i dig och framkalla oförglömliga orgasmer!

 

Så väljer du rätt Rabbit för dig

Processen att välja rätt rabbitvibrator för dig kan kännas tuff när utbudet och variationen av stimulering är så pass stort! Det viktigaste är att utgå från dina behov och preferenser. Fundera på vilka olika funktioner som känns viktiga för dig att din kanin ska ha. Fundera även på vilken storlek och form som skulle fungera bäst för din anatomi. Genom att lära dig hitta din G-punkt kan du enklare förstå vilka typer av former som bäst kommer att stimulera din vagina.

The product has been added to your cart