Cart

Finger vibrator

Med en vibrator på fingret har du full kontroll! En fingervibrator är perfekt för att stimulera klitoris eller andra känsliga delar med enkelhet. Bär den själv eller låt din partner använda den på dig, dessa fiffiga fingervibratorer sitter säkert vilket gör dem perfekta för att till exempel stimulera klitoris under penetration.

Color

Volume

Material

Water resistant

Vibrations

Diameter

Length

Battery type

Manufacturer

Perfekt för att stimulera klitoris

Trots sin storlek har fingervibratorer i många år bevisat att storleken inte spelar roll. Med starka vibrationer och en aning fingerfärdighet är fingervibratorn den perfekta sexleksaken vid samlag med din sexpartner eller vid onani i ensamhet. Fingervibratorn är precis som det låter; en vibrerande sexleksak som är utformad för att sitta på ditt finger. Sexleksaken är ofta liten och anpassad för klitorisstimulans, men det finns även en del större fingervibratorer som är till för att penetrera. 

 

Pulla eller sug med en fingervibrator

Fingervibratorer tar pullandet till en ny nivå. Du stimulerar skönt klitoris, blygdlöpparna och slidan med de starka vibrationerna. Fingervibratorer är även utmärkt att suga kuk med. Samtidigt som du suger kuken kan du smeka pungen med fingervibratorn. Varva gärna med att försiktigt smeka fingervibratorn över penissträngen. Du vet väl att man kan få orgasm genom att stimulera penis med vibrationer?

 

The product has been added to your cart