Cart

Masturbator Egg & Tenga egg

Runkägg är en liten men effektiv masturbator som har fått sitt namn efter den äggformade förpackningen. I runkägget gömmer sig en oval TPR-massa med ett räfflat innandöme som skönt stimulerar din penis medan du runkar. Att använda ett ägg när man drar en runk kan låta komiskt, men ack så skönt! Det mjuka och superstretchiga TPR-materialet förvandlas till en våt dröm tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Skaparna av runkägg - Tenga - har sedan debuten producerat mängder av olika former och stimulerande mönster, och nedan hittar du vårt kompletta sortiment av spännande runkägg. 

Color

Effect

Volume

Fragrance

Material

Water resistant

Vibrations

Orifice

Diameter

Length

Manufacturer

Vad är runkägg och Tenga egg?

Lösvaginor och masturbatorer kommer i många olika former och varianter. Runkägg, även kallat Tenga egg, är en av de populäraste. Smidigheten och den diskreta förpackningen gör att runkägg är enkla att förvara eller resa med. När du känner at du vill dra en lyxrunk öppnar du med enkelhet det äggformade skalet och fram träder en flexibel och elastisk massa tillverkat i TPR-material. På ena sidan av ägget är ett hål där penis ska föras in och väl inne i runkägget gömmer sig ett härligt mönster av stimulerande räfflor. När du drar ditt Tenga egg över penis stimuleras denna av den underbart texturerade insidan. Varje Tenga ägg har en unik intern design med en stor variation av sensationer. Tenga egg är elastiska, hållbara och diskreta!

 

Runkägg och tenga egg

Hur använder jag runkägg?

Du kommer förvånad över hur smidigt och hur användbart ett runkägg är. Tenga egg är gjort av superstretchigt och elastiskt material som passar alla penisstorlekar. Det ingår glidmedel i alla olika Tenga egg. Perfekt när du är on-the-go! Såhär gör du för att använda ditt runkägg:

  1. Ta bort plasten genom att riva av plasten vid markeringen.
  2. Tvista ägget med- och moturs för att öppna det.
  3. Avlägsna paketet med glidmedel innuti ägget.
  4. Applicera glidmedlet i öppningen av ditt Tenga ägg och på penis.
  5. För in penis i hålet och njut!

 

Hur många gånger kan jag använda ett runkägg?

Ett runkägg kan användas många gånger om du tvättar och förvarar den korrekt. Runkägg är tillverkade av ett soft-skin material som kallas TPE / TPR. Dessa material är otroligt mjuka och sköne, men extra känsliga och kräver att du är försiktig. När du gör rent ditt runkägg sjall di göra det med mild leksaksrengöring. Skrubba in rengöringen väl och skölj därefter med vatten. Torka sedan ditt tenga egg med en luddfri handduk. När ditt runkägg är torrt bör du pudra det med ett renewing powder. Detta förebygger att materialet torkar och spricker. Om du följer råden ovan bör ditt runkägg hålla i många sköna stunder. 

 

Vad ingår i mitt onaniägg?

När du köper ett runkägg så ingår det en engångsdos med glidmedel. Detta är perfekt om du vill njuta av en lyxrunk on-the-go. Om du vill använda ditt runkägg flera gånger rekommenderar vi att du köper ett extra vattenbaserat glidmedel. Ett glidmedel gör sexet skönare, både om du ska ha sex med sexleksaker eller penetrativt sex med en partner. 

The product has been added to your cart