Cart

Autoblow

Autoblow - Blowjob machine med AI

Få den perfekta avsugningen av Autoblow AI

Köp nu!

 

 

Color

Material

Water resistant

Vibrations

Functions

Orifice

Diameter

Length

Battery type

App-controlled

Manufacturer

Autoblow - Framtidens blowjob machine

Upplev framtiden med en blowjob machine från Autoblow. Med banbrytande teknologi och datadrivna design säkerställer de mest realistiska och tillfredsställande upplevelserna på marknaden. Oavsett om du söker den avancerade sofistikeringen hos Autoblow A.I. Ultra eller den enkla men effektiva Autoblow 2+ XT, erbjuder Autoblow runkmaskiner som ger en ny nivå av njutning.

 

Autoblow A.I. Ultra: AI för Ultimat Tillfredsställelse

Låt oss börja med att ta en titt på den största hitten från Autoblow!
 

Avancerad AI Teknologi

Ta steget in i framtiden med Autoblow A.I. Ultra, världens mest avancerade blowjob-maskin. Drivs av artificiell intelligens för att leverera en otroligt verklighetstrogen upplevelse. A.I.-läget, baserat på tusentals blowjob-videor, erbjuder oförutsägbara och varierade rytmer som efterliknar verkliga tekniker med enastående precision. Med 10 justerbara hastigheter och 9 olika blowjob-lägen är varje session unik.
 

Enkel och Smart Kontroll

Kontrollera A.I. Ultra enkelt via de LED-belysta knapparna eller fjärrstyr den med din smartphone, surfplatta eller dator. Anslut till internet för ett brett utbud av webbaktiverade funktioner, såsom fjärrstyrning, nedladdningsbara blowjob-upplevelser, röststyrning (beta) och nu även tillgång till en synkroniserad filmbibliotek. Texturerat hylsa och justerbar penisgrepp-ring garanterar en intensiv och personlig njutning varje gång.
 

Autoblow 2+ XT: En effektiv blowjob machine!

Detta är sexleksaken för de som vill ha den spektakulära känslan från en Autoblow blowjob machine för en billigare:

 

Kraftfull och Enkel

Autoblow 2+ XT erbjuder en enkel men kraftfull lösning för intensiv njutning. Denna helautomatiska masturbator är utrustad med en kraftfull 230 V industrimotor som levererar oförglömliga blowjob-upplevelser. Den sammetsmjuka hylsan, formad som en mun, hålls tätt av fem pärlfjädrar som rör sig upp och ner för att skapa en hisnande intensiv stimulering.

 

Anpassningsbar Upplevelse

Justera hastigheten enkelt med en vridknapp för att hitta din perfekta rytm. Hylsan kan enkelt tas bort för rengöring, och ytterligare hylsor med vaginal- och analöppningar finns tillgängliga för variation. Autoblow 2+ XT levereras med en europeisk kontakt och en lång kabel för bekväm användning.

 

Det bästa med en blowjob machine från Autoblow?

Avancerad Teknik

En AI-driven blowjob machine som levererar autentiska blowjob-upplevelser.

Användarvänlighet

Enkel att använda direkt ur förpackningen, men med många fler funktioner för de tekniskt intresserade.

Gratis Video Sync Bibliotek

Få tillgång till hundratals handplockade porrfilmer som är perfekt synkroniserade med din Autoblow-maskin.

The product has been added to your cart