Cart

Satisfyer

Satisfyer logo

 

 

Color

Manufacturer

Volume

Material

Water resistant

Vibrations

Diameter - Cock Ring

Functions

Orifice

Depth

Diameter

Length

Battery type

App-controlled

36 of 76 products

Lufttrycksvibrator från Satisfyer är bäst i test!

Många kvinnor kan ha svårt att uppnå orgasmer, vissa studier visar att upp till 80% procent av alla kvinnor har svårigheter med att komma utan att stimulera klitors. Just detta faktum låg till grund för den första lufttrycksvibratorn skapad av Michael Lenke och Brigitte Lenke, grundare av varumärket Womanizer. Däremot är Satisfyer de som bäst lyckats förädla lufttrycksvibratorerna med sin Air Pulse teknologi. Den beröringsfria stimuleringen från lufttrycksvibratorer stimulerar djupt ner i underlivets vida nätverk av intima nerver. Dessutom minskar risken att du blir överstimulerad så du kan njuta av multipla orgasmer. Satisfyers produkter har gång på gång vunnit bäst i test och är utan tvekan en av de absoluta favoriterna på Vuxenkul och bland våra kunder. 

Har du svårt att komma? Det är ett minne blott med en lufttrycksvibrator från Satisfyer. 

Internationella tidsskrifter älskar Satisfyer.

Satisfyers sexleksaker tog världen med storm och har varit det heta snacket sedan de trädde in i scenen och blev snabbt omskrivna och lovprisade av några av de största tidningsskrifterna. Bland annat har Glamour, Cosmopolitan och BuzzFeed gjort flertalet artiklar där de tipsar om Satisfyers produkter. 

Satisfyer har mottagit över 180 designpriser.

Med över 180 designpriser världen över har Satisfyer koneskvent påvisat att de är en ledande kraft i den sexuella revolutionen, speciellt bland lufttrycksvibratorer. Vill du ha en lufftryckvibrator men samtidigt bli penetrerad? Ja? Då har Satisfyer återigen en perfekt lösning för dig: en rabbitvibrator och lufttrycksvibrator i en med Pro G Spot Rabbit! Men Satisfyer gör mycket mer än bara Air Pulse produkter. Deras utbud sträcker sig även till produkter såsom manliga masturbatorer (lösvaginor)klitorisvibratorer, penisringar, knipkulor, menskoppar och mycket mer!

Styr sexleksakerna med Satisfyer Connect!

Numera kan du styra flertalet av Satisfyers sexleksaker med deras app - Satisfyer Connect. Med appen kan du fjärrstyra din sexleksaker skapa dina alldeles egna vibrationsmönster, precis som du vill had det. 

Vill du att andra ska styra dina sexleksaker? Satisfyer Connect tillåter dig att parkoppla med andra människor som också har appen. Vem säger att man inte kan vara intim på avstånd? Låt din partner, eller en främling, parkoppla sig med din sexleksak, sätt på kameran och ha fantastiskt sex tillsammans. 

Glamour

"Brings you to orgasm in record time"

Cosmopolitan

"Imagine this: a guy licking you, only more intense"

Buzzfeed

"I tried this on level five and in under five minutes I squirted!"

Allure

"The vibrator made me realize that I could squirt"

De bästa sexleksakerna från Satisfyer:

1. Satisfyer - Pro 2 Next Generation

Köp din Satisfyer Pro 2 Next Generation på Vuxenkul.se - Alltid med diskret och snabb leverans

Denna lovprisade lufftrycksvibratorn från Satisfyer, Pro 2 Next Generation, är utan tvekan den bästsäljande sexleksaken för kvinnor! Med sin fantastiska kontaktlösa stimulering penetrerar lufttrycksvågorna djupt för en intensivare njutning. Den kontaktlösa stimulering undviker du att överstimulera nerverna och många kvinnor kan fortsätta använda sin Satsifyer efter att ha kommit för att koppla ihop orgasm efter orgasm! Många upplever dessutom sina första multipla orgasmer och fontänorgasmer när de använder en lufttrucksvibrator som Satisfyer Pro 2 Next generation. 

Vill du uppleva en ny typ av njutning, eller helt enkelt ha det ännu skönare? Då får du inte missa att köpa en Satisfyer Pro 2 Next Generation av oss på Vuxenkul!

2. Satisfyer - Partner Plus Remote

Köp din Satisfyer Partner Plus Remote, den perfekta parvibratorn på vuxenkul idag!

Denna otroliga sexleksak från Satisfyer är perfekt för par som vill ha en produkt som stimulerar både honom och henne. Denna parvibrator från Satisfyer är utrustad med två motorer, en i varje ände. Under penetrativt sex stimulerar Satisfyer Double Plus Remotes hennes g-punkt och klitoris samtidigt som vibrationerna stimulerar hans penis. Den intensiva delande njutningen från er parvibrator kommer binda er i gemensam extas. 

Satisfyers samlagsvibrator är gjord på kroppssäkert silikon och är designad så att den sitter på plats under sexet så ni istället kan fokusera på er gemensamma njutning. Den vattentäta designen gör den perfekt att använda i dusch eller badkar.

Med den tillhörande fjärrkontrollen kan ni enkelt växla mellan dess 10 vibrationslägen, 7 variabla vibrationsinställningar och 3 vibrationsstyrkor för att hitta er favorit. 

3. Satisfyer - Wand-er woman

 

Köp din Satisfyer Wander Woman på Vuxenkul.se - Du dina varor snabbt och diskret.

Vare sig du är efter djup och intensiv sexuell stimulering eller en avslappnande muskelmassage så är Satisfyer Wand-er Woman den perfekta Magic Wand vibratorn för att släppa spänningar! Perfekt för en helkroppsmassage med happy ending. De kraftfulla men tysta vibrationerna spider sig djupt in i kroppen och du kan enkelt växla mellan 50 stimulerande vibrationskombinationer bestående av 10 rytmer med 5 olika intensiteter vardera.

Wand-er Woman har ett huvud gjort på 100% kroppssäkert silikon och har en smart vattentät design. Detta gör din Wand-er woman till det perfekta sällskapet under ett avslappnande bad. Satisfyer Wand-er Woman har ett kraftullt litiumjonbatteri som du laddar enkelt  med den medföljande magnetiska ladkabel.  

 

Satisfyer connect

Få ut mer med Satisfyer Connect

Visste du att många av Satisfyers produkter gör det möjligt att njuta av intensiva orgasmer med din partner oavsett vart i världen ni befinner er? Med Satisfyer Connect kan du koppla din kompatibla sexleksak via bluetooth och låta någon annan med appen styra din Satysfier. Dessutom kan du skapa personliga vibrationsbprogram eller koppla din Satisfyers vibrationer till basen på dina favoritlåtar på Spotify. Uppgradera ditt sexliv med en appstyrd vibrator!

Ladda ner Satisfyer connect!

Satisfyer connect appstore

Satisfyer connect google play

Koppla till Spotify

Koppla din sexleksak från Satisfyer till spotify så vibrerar den i takt med din favoritlåt

Skapa personliga vibrationsmönster​​​​​​

Skapa och spara stimulerande vibrationsmönster direkt i appen

Styr med appen

Du eller någon du gett din användarnyckel till kan styra allt via Satisfyer Connect.

De bästa sexleksakerna för långdistansförhållanden!

 

 

 

 

 

The product has been added to your cart