Cart

Anal Training Set

Ett analset är ett paket med flera analleksaker. I nästan alla fall så innehåller paketet analpluggar av olika design, färger och storlekar för att du exempelvis ska kunna smygstarta med en mindre och därefter successivt töja med en större. Vanliga produkter i kit är analdildos, butt plugs och anal douche - även dessa i olika former och storlekar. Kika igenom vårat sortiment och hitta det analset som lockar dig mest!

Color

Volume

Material

Water resistant

Vibrations

Strap-on Typ

Orifice

Diameter

Length

Battery type

Manufacturer

Har du svårt att välja en enstaka analdildos? Vill du ha flera alternativ i form av storlekar, form och material? Då har du kommit rätt.

Vi på Vuxenkul har ett stort sortiment utav analset. Dessa set varierar sig i storlek, form, material samt antal. Alla våra set är kvalitetstestade och utformade för att du och din partner ska få ut det mesta av ert sex.

Vi har analset för alla dina behov i ett flertal olika paket. Analpluggar för dig som vill få känslan av att känna dig “uppfylld” i tre olika storlekar. Om du eftersöker andra alternativ så har vi även set som består av mindre modeller.

Vi har analkit för nybörjaren i form av tre storlekar där du kan jobba dig uppåt till de större pjäserna när du väl känner dig mogen för det.

Vi har även analset som är utformade för hygieniska skäl då det är viktigt att tvätta och hålla rent för att förhindra infektioner och dylika scenarion, dock så används dessa också för njutning där vatten kan spela en stor roll inom stimulering.

Det är även viktigt att använda ordentligt med glidmedel eller ännu bättre, analglidmedel, vid användning av analleksakerna i analset. Detta för att det underlättar för dig vid penetration samt minimerar risken att det ska göra ont eller att du ska skada dig.

The product has been added to your cart