Cart

Magic Wand Vibrators

En magic wand vibratorer är mångsidiga sexleksaker som flitigt går att använda under hela sexakten - från start till mål. De extremt starka vibrationerna fungerar lika bra till massage under förspelet, som vid intim stimulering på klitoris eller penis. Wand drivs oftast med elkabel, vilket är en indikator på vibrationernas styrka. Hos Vuxenkul har vi ett brett utbud av Magic Wand Vibratorer - allt från det lyxiga, bästsäljande märket DOXY till de enklare vibratorerna från EasyToys. Vibrera mera!

Color

Material

Water resistant

Vibrations

Functions

Depth

Diameter

Length

Battery type

App-controlled

Manufacturer

Magic Wand Vibratorer - den perfekta sexleksaken

Wands har tack vare sin mångsidighet vuxit i popularitet. Det är en sexleksak som fungerar bra vid självkärlek, som vid älskande lekar med din partner. De djupa och starka vibrationerna tränger långt in i musklerna, vilket kan fullborda en het och avslappnande helkroppsmassage med olja, eller bidra med fängslande orgasmer. Dessa sexleksaker är utrustade med en oerhört stark motor som ofta drivs med sladd direkt ikopplad i väggen. På skaftet av din wand finns mer en smidig kontrollpanel där du kan styra mellan alla vibrationshastigheter. Vissa är även utrustade med en värmande funktion så att wanden når än högre temperatur än din kropp och på sått sätt eggar bodförseln till den kroppsdelen wanden masserar. Detta ökar återhämtning för muskler och ökar känseln i de intima områdena. Magic Wand vibratorer är extremt mångsidiga sexleksaker vilket gör dem perfekta för alla kön och erogena zoner!

doxy massage wand

DOXY

Doxy är världens ledande producent av kvalitativa massage wands. Deras sexleksaker kombinerar en lyxig design med bästa prestanda och Doxy's sortiment har en bred variation av design och funktioner. 

Lelo smart wand

LELO

Från det ena lyxiga märket till det andra. Det svenska företaget Lelo är välkända för sin unika design. Deras Smart Wand är en av de bästa på marknaden och kommer i två olika storlekar, Large och Medium

Satisfyer wander woman

Satisfyer

Satisfyer är välkända för sina lufttrycksvibratorer men har också producerat en av våra bästsäljande wands. Satisfyer Wander Women är en otroligt prisvärd produkt som garanterar sköna massager och intima njutningar. 

 

The product has been added to your cart