Cart

Anal lubricants

Fisting & Analglidmedel är specialiserat glidmedel för den som tycker om att tänja gränserna både bildligt och bokstavligt. Det är många som upplever en fantastisk njutning av att använda analleksaker eller analsex. Det är vid sådana tillfällen alltid A och O att använda ett bra glidmedel som inte torkar ut och gör så det börjar skava. Därför rekommenderar vi på Vuxenkul varmt att du köper ett bra och rejält återfuktande glid. Flera sådana finner du härunder. Vi har även avslappningskrämer för analen som är mycket populära och hedervärda. 

Color

Effect

Manufacturer

Volume

Material

Size

Water resistant

Vibrations

Diameter

Length

Battery type

Glidmedel för analsex

Dessa analglidmedel används för att minska friktionen och öka komforten under analsex. Fftersom analen inte producerar smörjning som vagina, kan det vara bra att använda glidmedel för att undvika obehag och friktion. I denna kategorin hittar du glidmedel som är speciellt formulerade för analsex. Dessa kan innehålla extra ingredienser som bedövande medel för att minska obehag eller avslappnande medel för att underlätta penetrationen.

 

Glidmedel för anal fisting

Fisting glidmedel är till för att användas då man sätter in knytnäven eller extra stora sexleksaker i slidan eller analen. Fisting glidmedel gör det enklare att komma åt och skapar en skönare känsla. Det är dock väldigt viktigt att man gör rätt så att inte skador uppstår. Se gärna till så att din partner är tillräckligt upphetsad och avslappnad för bästa känsla. Glidmedlet är mycket neutral i lukt och kan även användas tillsammans med kondomer och handskar. 

Vi på Vuxenkul har en hel del Fisting Glidmedel för dig. Vi kan erbjuda dig både tjockare glidmedel vilket ger dig en jämnare penetration. Vi har också olika glidmedel som är värmande eller kylande för att höja njutningen för dig.

Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp med att hitta rätt Fisting Glidmedel eller om du bara har några frågor om våra produkter. Vi finns alltid till hands för dig!

The product has been added to your cart