Cart

Vibrators

Vibratorer är de absolut populäraste sexleksakerna för stimulering av vagina och klitoris. Dessa underbart kittlande vuxenleksakerna kan ha många olika former och storlekar. Större vibrerande sexleksaker såsom Magic Wand Vibratorer ger intensiva vibrationer medans små vibratorer såsom en fingervibrator är perfekta för att enkelt stimulera erogena punkter som klitoris under penetration. Lustar du efter stimulerande vibrationer, lufttryckstimulering eller pulsationer? Då är en vibrator den perfekta sexleksaken för dig.

Color

Effect

Volume

Material

Size

Water resistant

Vibrations

Strap-on Typ

Diameter - Cock Ring

Functions

Orifice

Diameter

Length

Battery type

App-controlled

Manufacturer

36 of 318 products

Så använder du en vibrator!

Vibratorer är enkla att använda och kräver inte en stor anstängning från din sida. Du låter vibrationerna tala för sig själv. Slå på vibratorn på kontrollpanelen och upptäck alla de olika vibrationshastigheterna. Vissa vibratorer har endast en hastighet, medan andra har mängder olika hastigheter och pulserande funktioner. Placera vibratorn på den erogena zon du önskar att stimulera. Det kan vara klitoris, G-punkten, bröstvårtorna, penis, prostatan eller pungen. Möjligheterna är oändliga med en vibrator. Lek mellan de olika vibrationshastigheterna som din vibrator erbjuder och bygg upp en stark orgasm. 

 

Appstyrd vibrator för trådlös njutning

Med en appstyrd vibrator kan du njuta med din partner på avstånd. Du kopplar upp din appstyrda vibrator via bluetooth och kan på så sätt tillåta andra koppla upp sig till din sexleksak via samma app. Nu har din partner full kontroll över sexleksakens alla olika funktioner. Många gillar att cama samtidigt som man använder en appstyrd vibrator. De bästsäljande appstyrda sexleksakerna står Satisfyer för. Deras app heter Satisfyer Connect och där kan du skapa helt egna vibrationsmönster som även går att spara till nästa omgång. Med Satisfyers appstyrda vibratorer kan du även låta främlingar koppla upp sig till din sexleksak.

 

G-punktsvibrator för fontänorgasm

En G-punktsvibrator är speciellt framtagen för att effektivt stimulera kvinnans G.punkt. De utmärker sig med sin unika form där vinratorn längst fram har en svag eller stark böj för att pricksäkert träffa G-punkten med sina vibratorer. Ofta är G-punktsvibratorer tillverkade i ett hårt material för att vibrationerna ska överföras tydligare. Har du länge drömt om att få en fontänorgasm bör du ge denna typ av vibratorer en ärlig chans. 

 

Vibrator för män - Prostata vibrator

Även män kan njuta av fantastiska vibrationer med så kallade prostatavibratorer. Män har sin prostata i analen vilken kan jämföras med kvinnans G-punkt. Genom att stimulera prostatan kan män uppleva fantastiska orgasmer som skiljer sig avsevärt från den "vanliga" orgasmen som uppnås när man stimulerar penis. Prostatastimulatorer har likt G-punktsvibratorer en böj längst fram som pricksäkert träffar prostatan. Skillnaden är dock att dessa vibratorer är anpassade för analen. Du skall inte använda vanliga vibratorer i analen, då dessa inte har en tillräckligt stor bas och kan åka in i analen och fastna. 

The product has been added to your cart