Cart

Prostate massager

Dessa prostatavibratorer har blivit en av de populäraste analleksakerna för att stimulera prostatan hos män. Prostatavibratorer ger dig starkare och hårdare orgasmer! Frigör en prostatsorgasm med de djupa vibrationerna och stimulerande rörelserna från analleksaker. De anatomiskt utvecklade och designade för att pricksäkert stimulera prostatan hos män.

Color

Volume

Material

Water resistant

Vibrations

Diameter - Cock Ring

Functions

Orifice

Diameter

Length

Battery type

App-controlled

Manufacturer

36 of 51 products

Prostastavibratorer ger mannen starkare orgasmer

Män har sin prostata, som kan jämföras med kvinnans G-punkt, i analen. Vid stimulering av prostatan kan män få en prostataorgasm. Dessa är oförglömliga orgasmer som skiljer sig kraftigt från en "vanlig" orgasm. Därför har vi ett stort utbud av anatomiska prostatavibratorer som är designade för att ge mannen en annorlunda njutning och orgasm. Var inte rädd att testa något nytt, du kommer inte att ångra dig. med en prostatavibrator i analen samtidigt som man har sex kommer du uppleva starkare orgasmer. Det finns speciella prostatavibratorer som har en inbyggd penisring. På så sätt får du även stöd som hjälper dig hålla längre, samt ha ett hårdare stånd. 

 

Upplev prostataorgasm med en prostatavibrator!

Visste du att mannen kan spruta och få orgasm av enbart prostatamassage? Med vibrationer och roterande rörelser kan prostatastimulatorer hjälpa dig till en annan typ av klimax som alla bör uppleva! Denna produkt kan även användas under sexuella aktiviteter med din partner. Se inte stimulatorn som en rival utan mer som ett hjälpmedel som kommer att ge er båda en fördel i sängen, oavsett om den används på dig eller din partner.

De flesta prostatastimulatorer har även flera olika inställningar där du själv väljer vilken vibrationseffekt du vill ha. För bästa upplevelse kan det vara en god idé att använda rikligt med glidmedel för att underlätta penetrationen samt göra det skönare för dig under användning.

The product has been added to your cart