Cart

Hismith

womanizer logo

 

 

Color

Material

Water resistant

Vibrations

Functions

Orifice

Depth

Diameter

Length

Battery type

App-controlled

Vad är Hismith?

Hismith gör professionella och justerbara sexmaskiner som erbjuder flera hastighetsinställningar, vilket gör det möjligt för användarna att anpassa stötintensiteten och djupet exakt efter sina önskemål. Oavsett om du föredrar en långsam och sensuell påsättning eller en snabb och intensiv upplevelse, kan en sexmaskin från Hismith tillgodose dina lustar!

Med Hismiths sexmaskiner har du tillgång till en mängd olika tillbehör som kan bytas ut för att erbjuda olika texturer, storlekar och sensationer. Detta möjliggör kontinuerlig utforskning av nya upplevelser och hjälper användarna att hitta det som passar dem bäst.

 

Hismith, för dig som söker en tystlåten och hållbar knullmaskin

En av de största fördelarna med Hismiths sexmaskiner är deras tysta drift. Maskinerna är designade för att vara så diskreta som möjligt, vilket minimerar störningar och säkerställer att du kan njuta av sina stunder i lugn och ro. Hismiths sexmaskiner är byggda med hållbarhet i åtanke, med en robust och stabil konstruktion som säkerställer att maskinen förblir stadigt på plats under användning.

 

Byt accessoarer enkelt med Hismith KlicLok

Hismiths KlicLok-system är en innovativ lösning som gör det enkelt och snabbt att byta tillbehör. Med inspiration från sina kunders behov har Hismith skapat detta system med åttakantiga adaptrar som ser till att leksakerna sitter stadigt medan du använder din Hismith sexmaskin. Detta betyder att du kan slappna av och njuta utan att oroa sig för att något ska röra sig eller vrida sig. De högkvalitativa tillbehören i KlicLok-serien gör det möjligt att snabbt och smidigt byta mellan olika dildos, masturbatorer och förlängningar. Detta betyder att man kan hålla igång passionen och njutningen utan avbrott. 


Vilka tillbehör har Hismith?

Hismith Premium Sex Machine är kompatibel med en mängd olika tillbehör som kan förbättra njutningen och erbjuda olika typer av stimulering. Här är några populära alternativ:

 • Dildo-tillbehör: Det fins dildos i olika storlekar, former och texturer, gjorda av kroppssäkra material för att simulera penetration.
 • G-punktsdildo: Speciellt utformade för G-punktsstimulering, ofta med en böjd form och extra detaljer för ökad njutning.
 • Vibrerande tillbehör: Tillför vibratorer till upplevelsen med inbyggda motorer som kan kontrolleras separat från stötande rörelser.
 • Oralsex-simulatorer: Har roterande eller oscillerande mekanismer för att efterlikna slickande eller sugande sensationer.
 • Pocket Pussy för män: Utformade för män, ofta i form av ärmar eller lösvaginor med möjlighet till extra vibration för ökad stimulering.
   

Olika anslutningssystem för Hismith Sexmaskiner

Det finns tre typer av anslutningar på Hismith: Kliclok, Quick Air och 3XLR, vilket ibland kan förvirra kunderna. Här är en introduktion till dessa system:

 

Quick Air

 • Användning: Det är enkelt att använda. Sätt in den manliga sidan i den kvinnliga sidan för att ansluta och tryck på hylsan runt den kvinnliga sidan för att koppla bort.
 • Historia: När Hismith designade första generationens premium sexmaskin, använde de Quick Air-anslutningssystemet. Efter klagomål om att tillbehören roterade togs dessa bort från sortimentet och ersattes med Kliclok-anslutningar.
   

KliClok

 • Design: Detta anslutningssystem är helt designat och ägt av Hismith. Det består av tre delar:
  • Kliclok-ände (hona) på sexmaskinens stötstång eller vissa adaptrar.
  • Avtagbar del av manlig Kliclok & skruv, så att en dildo med sugpropp kan användas.
  • Inbyggd stång med skruv.
 • Användning: Används på samma sätt som Quick Air-anslutningen.
 • Fördelar: Kliclok är mer stabilt än Quick Air tack vare sin åttkantiga design som håller tillbehören på plats och förhindrar rotation.

 

3XLR Connector

 • Användning: 3XLR används på Hismiths grundläggande sexmaskiner och kommer ursprungligen från professionell ljudutrustning. Det är lätt att använda men något ömtåligt, dock tillräckligt för lätta 3XLR-tillbehör.

The product has been added to your cart