Cart

Nya, billiga och bra porrfilmer på DVD

Nya och äldre nyinkomna porrfilmer

Som ni alla vet så har Covid-19 hållt hela världen i schack och porrbranschen är inget undantag. I USA har nyinspelandet av porrfilm nästan stått still och många av de studios som vi normalt har nyheterna av har inte släppt några nyheter. Och de nyheter som har släppts har varit så få att det varit väldigt svårt att få ekonomi i importen av porrfilm ifrån USA. Nu verkar det dock till viss del blvit bättre och vi kommer att succesivt öka importen både ifrån USA och EU. I butiken finns sedan går ca 300 nyinkomna lite äldre filmer samt ett tjugotal nyproducerade filmer.

Lesbisk nyhetsporr och filmer ifrån Blacked.com

Det är lite av det du kan hitta i vår butik Vuxenkul Stigs Center från och med imorgon efter klockan 17.00. Fedex kommer under dagen och vi kommer att göra vårt främsta för att få upp porrfilmen på hyllorna innan det blir kväll.

Tysk och europeisk porrfilm

I Tyskland har det varit väldigt hårda restriktioner i dessa pandemitider. En del av de tyska porrfilmsproducenterna har en hel del material på lager och lyckades producera och släppa filmer ett bra tag in på 2020, men sedan årsskiftet så har antalet nyhetsdvd sjunkit dramatiskt och en del producenter har helt slutat att släppa nyheter, där ibland Marc Dorcel som gör väldigt eleganta och lyxiga porrfilmer. Marc Dorcel har varit i branschen under många tiotals år men nu tycks det i vart tillfälligt så helt stilla. Men tro mig, trots sin ålder utav 83 år så är Marc Dorcel still going strong. Ja, exakt porrfilms bolaget Marc Dorcel har tagit sitt namn rakt av av dess grundare och ägare Marc Dorcel.

Bisexfilmer och 6dvd.se

Vuxenkul.se äger 6dvd.se  och där kommer vi att satsa på filmer som inte kommer att finnas till salu i någon av våra butiker. Vi kommer att börja i lugn skala och öka under sommaren. Är du sugen på en härlig bisexfilm så går det bra att klicka hem en härlig sådan i bisexkategorin på 6dvd.se

Hur går byggandet av den nya butiken?

Vi har byggt klart ca 90%, nu står bygget stilla på grund av sjukdom, men vi koncentrerar oss på andra bitar under tiden. Butiken kommer att öppna någon gång under juni 2021 då med en ytan som är 60% större än den yta vi har i vår nuvarande butik på Backa Bergögata 2

Skall ni öppna en ny porrbio?

Under sommaren så kommer vi att flytta Vuxenkul Stigs Center ifrån Backa Bergögata 2 till grannfastigheten på Backa Bergögata 4. Vi kommer att behålla den gamla lokalen och där bygga en helt ny filmbutik plus ytterligare en porrbiograf, ni som känner till vår verksamhet sedan tidigare vet redan att vi driver Sveriges mest populära porrbio som ligger på Färgfabriksgatan 3 på Backaplan i Göteborg.

Detta var en liten uppdatering kring vad som händer på Vuxenkul. Ha en trevlig sommar tills vi hörs igen.

 



2021-05-13

The product has been added to your cart