Cart

RFSU

RFSU logga

 

 

Color

Effect

Volume

Flavor

Material

Diameter of condom

Diameter

Length

Manufacturer

RFSU Produkter

I denna varugrupp hittar du alla tänkbara RFSU-produkter! RFSU jobbar för att förbättra samhällets sexuella hälsa och tillgång till information. RFSU har sexhjälpmedel tänkta att främja sexlivet och sexuellt välmående. Alla RFSU produkter som du köper hjälper demi sitt arbete för sexuell frihet och sexualkunksap utbildning. Självfallet tillverkar de högkvalitativa kondomer och glidmedel till ett ekonomiskt pris. Nedan kan du läsa mer om våra mest populära RFSU-produkter.

 

RFSU Kondomer

RFSU-kondomer är populära tack vare deras slitstyrka. De är gjorda av material av högsta kvalitet och testas rigoröst för att ge både säkerhet och njutning. Oavsett om du vill ha extra tunna kondomer, extra säkra varianter eller något med speciella funktioner, så har RFSU kondomer för dig. Ta en titt på vårt sortiment och hitta din favorit.
 

Alla RFSU kondomer är vegana!

Alla RFSU kondomer är fria från produkter från djurriket. De utför inte heller några tester på djur. Dina RFSU kondomer är 100% vegan friendly!

RFSU Glidmedel

För en ännu bättre och bekvämare upplevelse, prova ett glidmedel från RFSU. RFSU glidmedel är gjorda för att öka den sexuella njutningen utan att snåla på kroppssäkerheten. Du hittar självfallet RFSU glidmedel både i vattenbaserade glidmedel och silikonbaserade smörjmedel. RFSU glidmedel fungerar perfekt både för sex, kondomer och för användning med sexleksaker. RFSU gör världen lite bättre.
 

Kroppsäkra RFSU glidmedel - för att din kropp är viktig

Alla RFSU glidmedel är gjorda på väl utvalda ingredienser. RFSU har höga krav på både säkerhet och kvalitet spalla deras glidmedel är dermatologiskt och gynekologiskt testade. Så du kan känna dig trygg när du handlar från vårt utbud av RFSU glidmedel.

 

RFSU lust & energi

Lusten är bunden till vårt fysiska och psykiska välmående. Mår inte kropp och sinne bra är det många gånger näst intill omöjligt att hamna i humör. Ett kosttillskott kan ge dig en bra grund för att vända lusten. Med RFSUs kosttillskott blir det garanterat lite mer lust och energi i vardagen! 

Deras lustökande kosttillskott RFSU Lust & Energi finns i två variantes anpassade för kvinnors och mäns fysiska behov. Kosttillskottet innehåller aminosyrorna L-Arginin och L-Citrullin och flera vitaminer och mineraler, bland annat: Magnesium, Vitamin C, E, B6, B2, B12 och Niacin.

 

The product has been added to your cart