Cart

PWO powder

Gör dig redo att lyfta ditt fitnessliv med PWO - det ultimata pre-workout-tillskottet för seriösa idrottare och fitnessentusiaster! PWO är designad för att ge dig en oslagbar fördel i dina träningspass, ge dig den energi, fokus och prestation du behöver för att ta din träning till nästa nivå. PWO är även ett utmärkt tillskott att ta i sexuella sammanhang för mer närvaro, ork och energi!

Volume

Flavor

Vad är PWO?

PWO, som står för "pre-workout", är en favorit för alla som vill få en extra boost före träningen. Tänk dig en mix av ingredienser som koffein, kreatin, beta-alanin och en hög med aminosyror, alla designade för att hjälpa dig att ge allt under träningen och återhämta dig snabbt efteråt. Det är särskilt populärt bland folk som verkligen kör hårt på gymmet, oavsett om de lyfter skrot, springer maraton eller kör CrossFit.

 

Kan man ta PWO innan sex?

Vissa ingredienser i PWO, som koffein och sånt som ökar blodflödet (som citrullin och arginin), kan öka blodcirkulationen i hela kroppen, inklusive till könsorganen. Det kan i teorin hjälpa till med ett starkare stånd och höja sexlusten. Men kom ihåg att aldrig ta mer än den rekommenderade dosen av PWO.

 

Hur tar man PWO pulver?

För att blanda PWO-pulver rätt, kolla först instruktionerna på förpackningen. Oftast blandar du pulvret med vatten, men ibland kan det vara med mat. Här är ett vanligt sätt att blanda det med vatten:

  • Fyll en shaker med 2-4 dl kallt vatten.
  • Tillsätt rekommenderad mängd PWO-pulver i shakern och skaka tills det löser upp sig helt.
  • Drick blandningen ungefär 20-30 minuter innan träning eller som det står på förpackningen.

Var noga med att följa instruktionerna för bästa effekt och börja med en mindre mängd för att se hur kroppen reagerar.

The product has been added to your cart