Cart

Casein

Letar du efter ett proteintillskott som kan förbättra din muskeluppbyggnad och hjälpa dig att nå dina mål? Se inte längre än kasein! Detta otroliga kosttillskott är packat med fördelar som kan stödja din fysik, hjälpa dig att uppnå dina träningsmål och förbättra din allmänna hälsa och ditt välbefinnande.

Flavor

Vad är kasein?

Kasein är ett sorts protein som du hittar i mjölk och är populärt som kosttillskott, speciellt för att boosta muskelmassan och främja muskeltillväxt. Det coola med kasein är att det är ett långsamt absorberande protein. Det betyder att kroppen tar sin tid med att bryta ner och suga upp det, till skillnad från snabba proteiner som vassle. Så kasein är super för att hålla musklerna nöjda och mätta länge, även när du inte snackar på något.

Forskning visar att kasein kan göra underverk efter ett träningspass genom att hjälpa musklerna att laga sig själva, minska muskelnedbrytning under sömnen och öka muskeluppbyggnaden. Plus, det kan även ge immunförsvaret en skjuts och hjälpa dig att sova bättre. Inte illa, va?

The product has been added to your cart