Cart

Double-Ended Dildos

Upplev dubbel njutning med dubbeldildos! Två dildos i en sexleksak. Med dubbeldildos kan du stimulera flera delar samtidigt. Använd tillsammans med din partner eller solo. Dubbeldildos är flexibla och går att böja. Perfekt för både vaginalt och analt bruk. 

Color

Volume

Flavor

Material

Size

Water resistant

Vibrations

Strap-on Typ

Functions

Orifice

Diameter

Length

Battery type

Manufacturer

36 of 39 products

Vad är en Dubbeldildo?

En dubbel dildo är den perfekta sexleksaken för att användas av två personer samtidigt, vilket skiljer dem från andra dildos som oftast bara går att använda ensam. Dubbeldildos kommer i en rad olika storlekar, former och material. Vanligtvis är de symmetriskt formade med två ändar för dubbelpenetration. Ibland är båda ändarna av samma storlek, medan vissa har en grövre ända för den som vill ha större. Dubbel dildos erbjuder en unik upplevelse av delad njutning och kan variera från helt raka till u-formade som fungerar för dubbelpenetration. En dubbel dildo ger mångsidig njutning som stimulerar flera erogena zoner samtidigt.

 

Så använder du en dubbel dildo ensam

Att använda en dubbel dildo ensam öppnar upp en värld av möjligheter för njutning. Den långa och böjliga designen gör det möjligt att simulera dubbel penetration. När du ligger bekvämt kan du böja dildon och placera ena änden i vaginan och den andra änden i anus. Smörj din dubbeldildo rikligt med glidmedel och utforska djupet och vinklarna som känns skönast för dig. Med händerna kan du styra rörelserna och trycket för att anpassa upplevelsen efter dina preferenser, intensifiera känslorna och få en härlig orgasmisk upplevelse!

 

Så använder du en dubbeldildo med en partner

När du använder en dubbel dildo med din sexpartner öppnas nya möjligheter till njutning. Tillsammans kan ni utforska olika sätt att använda dildon, experimentera med olika positioner och vinklar för att hitta den perfekta passformen för era kroppar och preferenser. Kanske föredrar ni att ligga ansikte mot ansikte och hålla ögonkontakt medan ni penetrerar varandra, eller så kanske ni föredrar mer passionerade och vilda sexpositioner från Kama Sutra som tillåter djupare penetration? Med en dubbeldildo kan ni båda penetreras efter era lustar!

Det bästa med dubbeldildos är att ni båda kan njuta av penetration oavsett vilka könsorgan ni har! Dubbeldildos fungerar utmärkt för att penetrera anus, vagina och mun! Ja, du hörde rätt en dildo i munnen medan din partner penetrerar sig med anus/vagina ger känslan av gagging och är perfekt för BDSM och underkastelse!

 

 

The product has been added to your cart