Cart

Satisfyer Premium Advent Calendar 2023

GOES FAST!
€203.33
Lowest price over the last 30 days: €120.20

!

Förbeställ (leverans om två veckor)
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Butikslager Stigs Center: Out of stock
Butikslager Backaplan: Out of stock

Köp Satisfyer Premium julkalender 2023 hos Vuxenkul!

Satisfyers adventskalender är utrustad med 24 spännande leksaker, underkläder och apoteksprodukter och är det perfekta valet för kvinnor och män samt singlar och par som vill unna sig själva något extra och njuta av en sensuell adventstid. Här hittar du allt från interaktiva appleksaker och vibratorer till analsexleksaker och soft bondage-tillbehör: Bakom varje lucka gömmer sig en frestande överraskning som du kan njuta av och utmana dig själv med.

Adventskalenderns eleganta och dekorativa design gör den till en perfekt gåva till någon du älskar – upptäck Satisfyer Premium Adventskalender 2023 och gör julen till en fulländad fest för alla sinnen.

 

PRODUKTHIGHLIGHTS:

Satisfyer sexleksaker adventskalender 2023

1. Satisfyer 'Pro + G-Spot'!

Satisfyer PRO G - Spot Rabbit är en uppladdningsbar rabbit med tryckvågor för klitoris och starka vibrationer för G-punkten. Den ergonomiska formen med en sidenmjuk utsida av silikon gör att Satisfyer PRO G - Spot Rabbit bidrar med felfira vibrationer och pulserande vågor utan komplikationer. Det flexibla och elegant svängda skaftet på toppen av Satisfyer PRO G - Spot Rabbit anpassar sig säkert till dina kurvor och hittar G-punkten med den voluminösa spetsen utrustad med en kraftig motor. Satisfyer PRO G - Spot Rabbit har en lustfylld buffét av funktioner bestående av 10 vibrationsstyrkor och 11 pulserande rytmer.

 

2. Satisfyer 'Cutie Heart'

Denna lilla vibrator är formad som ett hjärta och är utrustad med olika funktioner som kan ge dig eller din partner en njutning de tidigare ej upplevt. Ingen kan ha missat satisfyer och deras otroliga produkter som tagit över världen inom njutning. Med Satisfyer Cutie Heart får du både en vacker design kombinerat med en härlig stimulans. En kompakt lufttrycksvibrator perfekt att ta med på resor. 

3. Satisfyer 'Little Secret Connect App'

​​​​​Låt din partner överraska dig med fjärrstyrda vibrationer när som helst, var som helst. Ta med den på middag, tunnelbanan eller stan och överrumplas av starka vibrationer utan förvarning. Du fäster enkelt vibratorn på trosan med den smarta magnetiska plattan och på så sätt har du full kontroll över att vibrationerna stimulerar precis rätt punkt. Vibratorn är 100% vattensäker och går att använda i duschen eller på spa för extra våta lekar. Koppla den snabbt och smidigt med Satisfyer gratisapp - Satisfyer Connect. Om du önskar att styra vibrationerna direkt på sexleksaken så finns det en knapp som möjliggör detta. 

4. Satisfyer runkägg

Satisfyer Masturbator Egg skänker stunder av absolut extas med sina stimulerande noppar och flexibla, gosiga material. Materialet är särskilt elastiskt, vilket innebär att både ollonet och hela penis stimuleras.

Tack vare den innovativa hydroaktiva TPE-plasten behövs inget glidmedel: Lite vatten räcker för att förverkliga dina vildaste fantasier – perfekt för heta upplevelser när du är på språng.

 

Produkter till ett värde av 10 000kr!

Vibratorer, massageapparater och sexleksaker för de första BDSM-lekarna samt mycket mer väntar er under en adventssäsong full av höjdpunkter. Den första Satisfyer adventskalendern är en helt perfekt present till singlar eller par, både till kvinnor och män tack vare dess varierade produktsammansättning och den eleganta designen.

 

ManufacturerSatisfyer
Item IDSA0088-1
EANCode4061504051994
Don't forget the

lube!

 • K-Y Lubricating Jelly Sterile
  21%

  K-Y Lubricating Jelly Sterile

  Water based Lubricants
  €11.06 €14.06
 • Male White Lubricant
  30%

  Male White Lubricant

  Water based Lubricants
  €12.29 €17.60
 • Male Warm Lubricant
  16%

  Male Warm Lubricant

  Water based Lubricants
  €14.77 €17.60
 • Högkvalitativt glidmedel som är vattenlösligt. Innehåller 23-karats guld som förstärker ström. Enkel pump flaska. 250 ml.
  30%

  Mystim Goldfather Lube

  Electrosex
  €18.48 €26.44
 • Male Anal Lubricant
  16%

  Male Anal Lubricant

  Water based Lubricants
  €14.77 €17.60
 • MALE Anal Relax Lubricant
  15%

  MALE Anal Relax Lubricant

  Water based Lubricants
  €17.25 €20.25
 • Durex Intense Orgasmic Gel
  30%

  Durex Intense Orgasmic Gel

  Water based Lubricants
  €13.53 €19.37
 • Pjur Back Door Regenerating Anal Glide
  30%

  Pjur Back Door Regenerating Anal Glide

  Lubricants & Better Sex
  €12.29 €17.60

The product has been added to your cart